Zavedenia.COM
Zavedenia.COM
най-големият портал за заведения в София, Пловдив и Варна
Уебсайт

Zavedenia.com е най-големият портал за заведения в София, Пловдив и Варна. Нашата цел е да ви предоставим най-пълната база данни за ресторанти, клубове, барове, кръчми, механи и други заведения в границите на тези градове. Вече сме успели да покрием огромна част от най-интересните и атрактивни места за забавление, добра кухня, срещи с близки хора, хубава музика, интересни шоу спектакли, концерти, ресторанти за сватби и частни партита в София, Пловдив, Варна и цяла България.

За да се ориентирате по-лесно и бързо, според повода на търсене, сме създали помощни тематични сайтове: за сватби и организирани мероприятия (restoranti-svatba.com/); за фирмени партита (firmenipartita.com/); клубове за детски рожденни дни (detski-parti-klubove.com/); пианобарове (pianobarove.com/) и кафета (cafe.bg/); дискотеки и парти центрове в София (sofia-clubs.com/); механи с българска кухня (mehanite.com/); заведения, предлагащи био продукти (biozavedenia.com/); суши барове (sushirestoranti.com/) и други.
 

Zavedenia.com е единственият български проект досега, избиран на световната конференция Le'Web в Париж. През 2008-ма Декември имахме честа да бъдем част от StartUp състезанието, а на самата конференция присъстваха представители на организации като Google, Facebook, NOKIA, Mozilla, Microsoft и други световно известни фирми.

Стараем се да публикуваме вярна и достатъчна информация за всяко заведение, което ще Ви помогне да придобиете по-пълна представа за местата, които възнамерявате да посетите и да прекарате свободното си време.

Ще ви бъдем благодарни, ако публикувате мненията си относно всички клубове и ресторанти, посещавани в свободното време и по различни поводи. По този начин заедно ще си помогнем да имаме вярна и реална информация за любимите ни местенца в София, Пловдив и Варна. 1

THIS IS AJ BAR & DINNER
Елегантно, изискано, интимно, красиво. Това са само част от усещанията, които ще Ви завладеят, когато посетите AJ BAR&DINNER. Като прибавим стилната и модерна визия на обновения интериор, професионалното обслужване, което ще Ви накара да се чувствате наистина специални и не на последно място - невероятните изкушения, излезли изпод ръцете на едни от най-добрите майстори-готвачи, няма никакво съмнение, че AJ BAR&DINNER ще се превърне в любимото Ви място за делови обяд, бизнес среща, семейно или фирмено тържество, или просто заведение, в което да си подарите едно уникално преживяване. Очакваме Ви!..